logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

O nama

Tvrtka HT-Eurep d.o.o sa sjedištima u Zagrebu i Ljubljani član je Computer Controls Grupe.

Computer Controls AG je nezavisno privatno poduzeće sa sjedištem u Otelfingenu pokraj Zuricha, koje sa mrežom podružnica unutar i izvan Švicarske pokriva cijelo područje središnje i istočne Europe. Computer Controls AG osnovana je 1971 a u svom današnjem obliku posluje od 1991 godine.

Podružnica u Zagrebu osnovana je 1995 godine, a ljubljanski ured otvoren je 2005 godine.

Naše djelatnosti su zastupanje vodećih svjetskih programskih alata za razvoj i proizvodnju, zastupanje i distribucija integriranih krugova, razvojnih alata i softvera, displaya i mjernih uređaja u elektronici, te pružanje usluga implementacije, edukacije i inženjeringa.

Naši zaposlenici su isključivo inženjeri elektrotehnike i strojarstva.

Zastupamo rješenja tvrtke Altium za ECAD dizajn i proizvodnju u elektronici na području Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Kosova. Altium Designer ujedinjuje shematsko projektiranje, projektiranje tiskanih pločica i podršku za proizvodnju u jednoj unificiranoj aplikaciji.

Altium Designer je jedini sistem za projektiranje tiskanih pločica u industriji koji ima podršku za 3D projektiranje potpomognutu unificiranim modelom podataka.

U našoj ponudi elektroničkih uređaja i komponenti nalaze se proizvodi svjetski poznatih proizvođača integriranih krugova kao što su Dallas Maxim, Supertex, Silicon Labs, Power Integration, Edison Opto, mjernih uređaja Pico Technology i Hantek, razvojnih alata Keil i IAR, te mnoga druga poznata imena.

Kao zastupnici tvrtke Dassault Systemes za Hrvatsku i Sloveniju nudimo integrirano programsko rješenje za digitalizaciju Vašeg proizvodnog procesa; od konstrukcije, simulacije i analize, do proizvodnje te povezivanja s poslovnim sustavom.

Temeljeni na 3DExperience platformi, programski alati kao što su CATIA, SIMULIA, ABAQUS, DELMIA, ENOVIA standard su za automobilsku, zrakoplovnu i druge industrije.

Dajemo kompletnu prateću uslugu za sve naše proizvode, od konzaltinga i implementacije, do edukacije i tehničke podrške.

Osim toga, radimo usluge konstruiranja, FEM analize, reverzibilnog inženjeringa, NC programiranja i simulacije te izrade post-procesora.

Naš cilj je ponuditi Vam najbolja industrijska rješenja, prilagođena Vašim potrebama i po najpovoljnijim uvjetima.