logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

DELMIA

DELMIA rješenja za digitalno planiranje, programiranje, simulaciju i optimizaciju proizvodnje

Optimalni poslovni procesi harmonični su u svakom svom dijelu, od konstrukcije do proizvodnje i uključuju sve postojeće resurse, od strojeva, opreme i materijala do ljudi koji sudjeluju u proizvodnim operacijama.

Integrirana u 3DEXPERIENCE platformu, Dassault Sytemes DELMIA rješenja za digitalnu proizvodnju predstavljaju poveznicu između virtualnog i stvarnog svijeta i pomažu velikim i malim tvrtkama promijeniti način na koji planiranju i provode svoje proizvodne procese.

DELMIA aplikacije omogućavaju virtualni uvid u proizvodne procese, njihovo planiranje, programiranje, simulaciju i optimizaciju, uklanjanje uskih grla i pogrešaka, te tako povećavaju proizvodnost i kvalitetu te potiču inovativnost.

3DEXPERIENCE R2019x – DELMIA

Istražite DELMIA rješenja za digitalnu proizvodnju

Vrhunska DELMIA rješenja za NC proizvodnju omogućuju programiranje, simulaciju, verifikaciju i optimizaciju proizvodnih operacija i čitavih procesa na NC proizvodnim strojevima, tokarilicama, erozimatima i glodalicama, od operacija tokarenja i glodanja u 2 i 2 i ½ osi, preko 3-osnog glodanja, do operacija obrade u 4 i 5 osi, indeksiranih i kontinuiranih.

DELMIA rješenja za robotiku omogućuju korisnicima da -off-line programiraju svoje robote i kompletne robotske ćelije. Digitalnom simulacijom značajno se skraćuje vrijeme pripreme robotskog ciklusa i štedi se na skupom robotskom vremenu i izbjegavaju se moguće kolizije i eventualna materijalna šteta na skupoj opremi.

Ergonomska rješenja koja donosi DELMIA omogućavaju vizualizaciju, analizu i optimizaciju ponašanja i djelovanja čovjeka u bilo kojem kontekstu, od rada u proizvodnom procesu do upravljanja vozilima ili korištenja gotovog proizvoda uz upotrebu odgovarajućih standardiziranih ergonomskih modela manekena i poštovanje ergonomskih standarda.

Planiranje proizvodnih procesa sa DELMIA rješenjima uključuje analizu i balansiranje proizvodnih linija, simulaciju sklapanja proizvoda, planiranje i izradu rasporeda resursa u proizvodnim pogonima. Ispravnom organizacijom proizvodnog procesa tako se mogu simulirati operacije, optimizirati njihov tijek i izbjeći nastanak uskih grla.