logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

3DEXPERIENCE

The 3DEXPERIENCE® platform is a BUSINESS EXPERIENCE platform.

3DExperience je integrirana poslovna platforma koja donosi programska rješenja za svaki dio vaše tvrtke, od marketinga i prodaje do dizajna i proizvodnje, koja vam omogućuju da ne samo stvorite inovativne proizvode, nego i osmislite i kreirate način na koji će kupci doživjeti vaše proizvode.

Unutar jednstvenog korisničkog sučelja, izuzetno atraktivnog i jednostavnog za upotrebu, nalaze se dobro poznati brandovi kao što su CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA koji ujedinjeni u tzv. INDUSTRY SOLUTIONS EXPERIENCES donose najmodernije alate za 3D dizajn, analizu i simulaciju, proizvodnju, prezentaciju proizvoda i marketing, te organizaciju podataka, toka projekata i suradnju unutar tvrtke.

Unutar INDUSTRY SOLUTIONS EXPERIENCES rješenja za pojedine industrijske grane, 3DExperience sustav bazira se na ulogama odnosno “rolama” koje pojedinih korisnika u poslovno-proizvodnom procesu.

3DExperience je dostupan je u klasičnoj, On Premise varijanti, instaliran na lokaciji korisnika, te u On Cloud obliku – na oblaku.

Posebno skrećemo pažnju na predefinirane, cijenom vrlo atraktivne Mid-market Solutions pakete. Dostupni u On Premise i On Cloud varijanti, ovi paketi predstavljaju idealan prvi iskorak na 3DExperience platformu.

Posljednja inačica R2020x donosi brojna poboljšanja i nove funkcionalnosti kroz cijeli proizvodni ciklus; od PLM funkcionalnosti, pretraživanja i analize podataka, suradnje u sustavu kupaca i dobavljača, preko konstrukcije i vizualizacije, do pripreme i praćenja proizvodnjih procesa.

3DExperience služi kao osnova za naprednu POWER’BY paradigmu koja omogućava rad sa CAD podacima bez obzira kojim CAD sistemom se služili.

Što je 3DEXPERIENCE?

” Dassault Systèmes provides business & people with 3DEXPERIENCE universes to imagine sustainable innovations capable of harmonizing product, nature and life. “

Bernard Charlès Vice Chairman, Chief Executive Officer, Dassault Systèmes