HT Eurep zastupnik za CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, ABAQUS proizvode         Dassault Systemes  Slovenia zastava  
Hrvatska: HT Eurep d.o.o I Vodovodna 20A I HR - 10 000 Zagreb I +385 1 2339 948

Slovenija: HT Eurep d.o.o I Tržaška 132 I SI - 1000 Ljubljana I +386 70 185 885

ENOVIA SmarTeam

Tražite kvalitetno PDM (Product Data Management) ili PLM (Product Lifecycle Management) rješenje?

Našim korisnicima nudimo kompletno PLM rješenje na dvije platforme: ENOVIA SmarTeam i ENOVIA 3DExperience.

Za sve koji žele provjereno, kvalitetno PLM rješenje, a koje je ujedno lagano, brzo za implementaciju i jednostavno za upotrebu, ENOVIA SmarTeam je siguran i provjeren izbor.

ENOVIA SmarTeam donosi u svojim osnovnim konfiguracijama out-of-the-box set PDM funkcionalnosti koje se jednostavnim prilagođavanjem kroz atraktivno korisničko sučelje mogu prilagoditi potrebama korisnika.

Life-cycle operacije Check-In, Check-Out, Release, kontrola verzija i revizija, spremanje podataka u bazu, kontrolirani pristup i sigurnost podataka, prava pristupa projektima i datotekama samo su neke od operacija koje dolaze već sa standardnom instalacijom.

Ukoliko baratate s velikim brojem projekata i podataka u CAD formatima kao što su CATIA V5, SolidWorks, AutoCAD i drugi, te sa velikm brojem MS Office, PDF, slikovnih i drugih datoteka i želite jednostavan i siguran program koji će njima upravljati ENOVIA SmarTeam je idealno rješenje.

SmarTeam main window SmarTeam Viewer
×


CATIA V5 Integracija unutar SmarTeam-a
×
SolidWorks Integracija unutar SmarTeam-a
×

Integrirani Viewer daje mogućnost pregleda, označavanja, mjerenja na nekoliko stotina različitih formata datoteka.

Za one koji žele puno PLM rješenje, tu je dodatna oprema kroz module kao što su Workflow, BOM (Bill Of Material), SAP Integration, Program Manager, Multi-Site koji će pokriti potrebe malih i srednjih tvrtki i onih sa velikim brojem korisnika.

Za sve ostalo, dakle za kompletan tuning vašeg sistema, SmarTeam omogućava prilagodbu kroz skriptne aplikacije bazirane na Visual Basic programskom jeziku.

Mrežno licenciranje i posebne komercijalne ponude ponude čine ENOVIA SmarTeam pravim izborom ne samo s funkcionalne, nego dostupnim i s komercijalne strane.

Trajanje osnovne implementacije već od svega nekoliko dana.

Više informacija o svim pojedinim ENOVIA SmarTeam konfiguracijama i modulima:

3DS.com - SmarTeam

Naša tvrtka HT-Eurep sa središtem u Zagrebu, kao zastupnik je za područje Hrvatske, Vam može osim naravno same prodaje i implementacije kompletnog rješenja, prethodno predstaviti cjelokupnu ponudu i preporučiti za Vas optimalno rješenje.

Slobodno nas kontaktirajte. Ne grizemo. :)