HT Eurep zastupnik za CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, ABAQUS proizvode         Dassault Systemes  Slovenia zastava  
Hrvatska: HT Eurep d.o.o I Vodovodna 20A I HR - 10 000 Zagreb I +385 1 2339 948

Slovenija: HT Eurep d.o.o I Tržaška 132 I SI - 1000 Ljubljana I +386 70 185 885

Potreba za simulacijom neprestano raste.

Alati za analizu i simulaciju više nisu bauk ni po kompliciranosti ni po cijeni.

SIMULIA donosi set rješenja za realističnu simulaciju i analizu, od sofisticiranih simulacijskih alata namijenjenih najzahtjevnijim zadacima, do integriranih alata namijenjenih inženjerima da im pomognu u brzim analizama u svakodnevnom radu. Svi naši alati upotrebljavaju se u svim industrijskim granama, od automobilske i zrakoplovne industrije, preko brodogradnje i elektro-industrije, pa sve do medicine.

3DS.com - SIMULIA Portfolio

ABAQUS

Abaqus 2017 je vodeći svjetski program za analizu i simulaciju. Korisnik dobiva snažno, kompletno, univerzalno rješenje, koje bez obzira na velike mogućnosti ostaje jednostavno za upotrebu.

3DS.com - Abaqus

Riječ je o je FEM/MKE (Finite Element Method / Metoda Konačnih Elemenata) alatu neovisnom o CAD platformi. Naravno, Abaqus je povezan direktno prije svega sa CATIA programom, ali isto tako i sa SOLIDWORKS, PTC i SIEMENS CAD programima. S ostalim programima Abaqus komunicira putem neutralnih formata kao što su STEP ili IGES. Na taj način Abaqus je idealno rješenje za sve one koji žele vrhunski alat i jednostavno korisničko sučelje bez obzira na to kojom CAD aplikacijom se služili.

Tipovi problema koji se mogu rješavati kreću se od jednostavnih do najsofisticiranijih slučajeva koji mogu uključivati složena opterećenja, vibracije, sisteme, fiziku udara, nelinearne, termičke ili akustičke probleme, a sve koristeći jedinstveni model i integrirane solvere.

Upotrebom dodatnih tzv. Tokena (žetona) Abaqus proračuni mogu se vrtiti na većem broju procesorskih jezgri.

Abaqus nudimo na 2 osnovna načina: moguća je kupovina programa ili najam u trajanju od 1 godine ili 1 kvartala, ovisno o prirodi vašeg posla i trajanju projekata.

Zahvaljujući atraktivnim paketima i konfiguracijama ovaj vrhunski alat dostupan je svima, kako velikim tvrtkama tako i malim korisnicima odnosno svima koji žele vrhunske rezultate uz prihvatljivu investiciju.

Pažnju skrećemo na 2 konfiguracije: Extended Packaging QAX koji nudi s dodatnim tokenima QXT mogućnost upotrebe naprednih alata za simulaciju: fe-Safe za analizu zamora materijala, Tosca za optimizaciju topologije konstrukcije te Isight za automatizaciju procesa. Ukoliko su Vam interesantni neki od navedenih modula, Extended Package je optimalno rješenje za Vas.

3DS.com - Abaqus Extended Packaging

S druge strane Abaqus Portfolio Pack QPP daje mogućnost upotrebe istih dodatnih Tokena za ili rad solvera na dodatnim jezgrama ili za rad u više grafičkih sučelja istovremeno na poslovima pre- i post-procesiranja.

Obje konfiguracije nudimo po povoljnim, atraktivnim cijenama.

Posebne pogodnosti možemo ponuditi korisnicima SolidWorks i ANSYS alata za analizu.

Uz sve to, edukacijskim ustanovama, školama i fakultetima, nudimo akademsku verziju Abaqusa, u velikom broju iznimno atraktivnih i pristupačnih konfiguracija. Bez obzira da li radite na znanstvenim projektima ili želite osigurati svojim studentima i učenicima vrhunski alat, mi za Vas imamo rješenje.

Academic Research Suite je po funkcionalnostima full Abaqus licenca no namjenjena isključivo za akademsku, nekomercijalnu upotrebu, znanstvene radove, istraživanja i slično.

Academic Teaching Suite je namjenjen studentima i učenicima da bi im se približio sam program kao i čitav proces FEM analize. Riječ je o cijenom vrlo povoljnoj konfiguraciji, ograničenoj u smislu veličine projekta, odnosno broja čvorova.

3DS.com - Abaqus Academic

Kontaktirajte nas kako bi Vam prije svega predložili za Vas optimalno rješenje, te prema Vašim potrebama demonstrirali mogućnosti programa kojeg nudimo i kako Vam on može pomoći na svakodnevnim projektima.

Više informacija:

FE-SAFE

Fe-safe je post procesor za analizu zamora materijala, snažan ali jednostavan za upotrebu, a radi sa svim FEM programskim paketima uključujući ABAQUS, ANSYS, NASTRAN i druge. Program koristi dokazane tehnike za preciznu procjenu ponašanja dijelova pod složenim cikličkim opterećenjima.

TOSCA

Tosca-Structure i Tosca-Fluid su vodeći alati za optimizaciju topologije konstrukcijskih dijelova na temelju postojećih FEM i CFD simulacija. Tosca-Structure služi za optimizaciju dijelova i sklopova na temelju rezultata mehaničkih analiza, dok Tosca-Fluid omogućuje topološku optimizaciju na osnovi analize ne-parametarskog toka fluida.

ISIGHT

Isight je vodeći alat za automatizaciju procesa i optimizaciju dizajna. Donosi inženjerima set grafičkih fleksibilnih alata za kreiranje simulacije procesa koja može uključivati CAD/CAE programske alate, vlastite programske aplikacije te EXCEL tablice, kako bi se automatizirao postupak analize različitih rješenja i pronašlo optimalno rješenje.

CATIA V5 FEA

Za one koji trebaju brzo doći do pouzdanih rezultata, i koji žele alat za FEM analizu integriran s vrhunskim CAD alatom, CATIA V5 idealno je rješenje. Potpuna asocijativnost CAD i FEM modela, jedno korisničko sučelje, automatizirani postupak, jednostavnost za upotrebu, brzi i pouzdani rezultati, osnovne su karakteristike ovog seta alata. Namijenjeni prvenstveno za linearnu, statičku i dinamičku analizu, ovi alati se mogu proširiti i u sferu nelinearne i termičke analize, sve unutar poznatog CATIA V5 sučelja.

3DS.com - CATIA V5 ProductsSimulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep
Simulia Community News Simulia Community News Simulia Community News Simulia Community News
Simulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep Simulia Community Newspaper HT Eurep
Amcor - Optimizacija debljine stijenke i mase plastične boce AVL – Elektrotermička analiza Stanford University – Abaqus u biomehanci Trek bicycles – Da vam se bicikl ne potrga