HT Eurep zastupnik za CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, ABAQUS proizvode         Dassault Systemes  Slovenia zastava  
Hrvatska: HT Eurep d.o.o I Vodovodna 20A I HR - 10 000 Zagreb I +385 1 2339 948

Slovenija: HT Eurep d.o.o I Tržaška 132 I SI - 1000 Ljubljana I +386 70 185 885

USLUGE INŽENJERINGA

Sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji, projektiranju i konstrukciji, nudimo usluge izrade dokumentacije te projektiranja jednostavnih modela pa sve do modeliranja iznimno kompleksnih modela i sklopova. Kako bi unaprijedili i ubrzali razvoj i plasiranje proizvoda na tržište, nudimo usluge napredne parametrizacije modela prema tehnologiji u proizvodnji. Pri tome se postiže velika ušteda i smanjenje reklamacija tokom i nakon proizvodnje. Naši stručnjaci imaju iskustvo rada sa metalnim konstrukcijama, izradom plastičnih dijelova te dijelova od kompozitnih.

Uz usluge modeliranja, nudimo i usluge kinematskih analiza kako bi bili sigurni da u radu neće biti kolizija te kako bi se mogli dobiti podaci o akceleraciji i brzinama u svakom trenutku.

HT Eurep inzenjering HT Eurep engineering

IZRADA PROTOTIPOVA / REVERZNI INŽENJERING

HT Eurep reverzibilni inzenjering

Nudimo pomoć pri izradi prototipova ili skeniranju postojećih proizvoda radi reverzibilnog inženjeringa.

USLUGE MEHANIČKIH I TOPLINSKIH PRORAČUNA

Nudimo usluge izrade proračuna dijelova i sklopova prema pojedinim standardima (automobilska industrija, metalne konstrukcije) ili prema korisnikovim testnim ciklusima. Usluge se odnose na linearne ili nelinearne analize, statika ili dinamika, toplinske analize - neovisno o materijalu.

Proračune dijelimo na temelju kompleksnosti, stoga nudimo brze izrade proračuna bez velikog gubitka na preciznosti rezultata (kad je potrebno raditi proračune na dnevnoj bazi), te na najkompleksnije analize u multi-physics okruženju (npr. mehanička opterećenja sa toplinskim u istom koraku). Prilikom izrade proračuna, nudimo i potencijalna rješenja i/ili unaprjeđenja, u skladu sa postojećom proizvodnom tehnologijom klijenata.

HT Eurep crash test HT Eurep izmjena topline HT Eurep toplinska analiza