HT Eurep zastupnik za CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, ABAQUS proizvode         Dassault Systemes  Slovenia zastava  
Hrvatska: HT Eurep d.o.o I Vodovodna 20A I HR - 10 000 Zagreb I +385 1 2339 948

Slovenija: HT Eurep d.o.o I Tržaška 132 I SI - 1000 Ljubljana I +386 70 185 885

3DEXPERIENCE je integrirana poslovna platforma koja donosi programska rješenja za svaki dio vaše tvrtke, od marketinga i prodaje do dizajna i proizvodnje, koja vam omogućuju da ne samo stvorite inovativne proizvode, nego i osmislite i kreirate način na koji će kupci doživjeti vaše proizvode.

HT-Eurep d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, kao DASSAULT SYSTEMES zastupnik za Hrvatsku i Sloveniju nudi vam osim samih programskih rješenja uključenih u ovu platformu, sve usluge od školovanja preko tehničke podrške i implementacije, do pomoći u radu na vašim projektima kako bi što brže i lakše implementirali naša rješenja.

Unutar jednog, jednostavnog za upotrebu sučelja, donosi kroz dobro poznate brandove kao što su CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA i druge, alate za 3D dizajn, analizu, simulaciju, proizvodnju te organizaciju podataka, toka projekata te suradnju unutar jedne interaktivne okoline.

Komercijalni paketi su konfigurirani kroz tzv. "role" odnosno uloge ili zadatke koji pojedini djelatnik u procesu obavlja.

3DS.com - 3DEXPERIENCE Portfolio

3DS.com - 3DEXPERIENCE What's new

Dostupna je u klasičnoj, "On Premise" varijanti, instalirana na lokaciji korisnika, te "On Cloud" - na oblaku.

MAKSIMALNA FLEKSIBILNOST U IMPLEMENTACIJI 3DEXPERIENCE PLATFORME

"ON PREMISE"

Klasična "On Premise" instalacija gdje se o infrastrukturi i implementaciji brine sam korisnik je proširenje već postojećih mogućnosti V6 arhitekture, gdje su sada uključene svi tipovi industrije i zadataka. Arhitektura je građena tako da se može prilagoditi potrebama korisnika i industrije u kojoj korisnik radi. Prilagođavanjem programa korisniku, a ne obrnuto, skraćuje se i vrijeme potrebno za učenje te je sama upotrebno jednostavnija.

3DEXPERIENCE je programska platforma otvorene arhitekture što omogućuje prilagođavanje sučelja i funkcija potrebama tvrtke, te ga je moguće povezati sa bilo kojim drugim već postojećim sustavom untar tvrtke u jedinstvenu cijelinu. Samim time što je sve unutar jednog programske platforme, omogućuje se smanjenje troškove održavanja IT infrastrukture i pojednostavljuje proces buduće replikacije svih podataka na drugim lokacijama.

KAKO "ON CLOUD" RJEŠENJE SMANJUJE TROŠAK VLASNIŠTVA ?

3DEXPERIENCE "On Cloud" portfolio spada u Software-as-a-Service skupinu novih proizvoda Dassault Systemes-a, koje korisnicima i tvrtkama pružaju pouzdanije i fleksibilnije rješenje, a sama instalacija i podešavanje uzimaju minimalno potrebnog vremena korisniku ili tvrtki. Brigu o kompletnom Cloud rješenju - hardverski zahtjevi, licence, održavanje, podrška, arhiviranje, redundancija, postavljanje sustava, nadogradnja sustava - preuzima pružatelj Cloud rješenja, Dassault Systemes. Nema skrivenih troškova za korisnika, niti trenutno ni u budućnosti, a sustav je postavljen tako da je dostupan 24h dnevno, 365 dana u godini. Troškovi vlasništva su jednostavni za predvidjeti, a sam sustav se može u veoma kratkom vremenu prilagoditi ukoliko se za time pokaže potreba. Time se zapravo u jednak odnos postavljaju mala poduzeća, kao i ona najveća, jer im se nude jednake mogućnosti za proširenje, bez da se tvrtka brine o tome.

3DS.com - 3DEXPERIENCE On The Cloud (Video)

Intuitivno i jednostavno sučelje 3DEXPERIENCE platforme objedinjuje sve aplikacije te korisniku omogućuje laganu navigaciju i korištenje, pretragu dokumenata i kolaboraciju sa ostalim korisnicima i disciplinama unutar tvrtke - inženjering, proizvodnju, proračune, prodaju, marketing, financije, nabavu i upravljanje projektima. Inicijalna ponuda Cloud usluga uključuje i naravno i adekvatan prostor za spremanje podataka.

3DS.com - 3DExperience on the cloud